Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Ekseriya pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden zemin seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, auta dürüst oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Ağır sınıftaki teamülyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı tıkızya kapanmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine munis olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her vakit boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Mono blok cisim binası branş sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlamlanmaktadır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın kapılarının üretim amacı adam sağlığını yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte veya size özel olarak Yangın Kapısı Fiyatları hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page